Frederikssund Tandteknik ligger på Ny Østergade 7, 1 sal - mulighed for elevator.

Vi har to klinikrum og fremstiller alle proteser på eget laboratorium.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og lægger stor vægt på at skabe en god atmosfære for dig.
Vores personale er specialuddannet inden for tandproteser. Vi kan derfor tilbyde dig et fagligt team i særklasse, der er helt opdateret med nyeste viden og teknologi, og som er parat til at yde dig den bedste service.
Vi har omfattende kvalitetssikring af vores laboratorium, og sikkerhedskontrol af vores materialer og produkter. Det betyder, at hver eneste protese som vi fremstiller er individuelt CE-registreret. Dette sikrer dig, at du får en protese lavet af de sikreste og bedste materialer.
Alt vores udstyr steriliseres, hvilket sikrer dig de bedste hygiejniske forhold.

Grøn smiley fra Arbejdstilsynet.

 

Målsætning og Værdier

Vores formål med klinikken er at fremstille individuelle tandproteser i høj faglig kvalitet, hvor du som patient er i centrum.

Vores værdier er tillid, omsorg og en imødekommende atmosfære, og vi sætter en stor ære i, at du som patient oplever et godt og trygt behandlingsforløb hos os.

 

Samarbejder med

Vi har samarbejde med kommunerne, og Sygeforsikringen Danmark.

Sundhed+

Finansiering af din tandbehandling
Hos Frederikssund Tandteknik samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af vores tandbehandlinger.

Hurtigt og nemt
Det er gratis og uforpligtende at blive medlem af Sundhed+ og ansøge om en kredit, som du kan bruge til at finansiere din behandling hos os.

Fleksibel betalingsordning
Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en attraktiv betalingsordning, så du let kan dele betalingen for din behandling op i mindre bidder. Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale og du kan vælge at afdrage over helt op til 72 måneder.

Ansøg om en Sundhed+ Kredit