Anita Møller Christiansen, Ølstykke

Jeg føler stor tryghed….

Mit møde med tandtekniker Rikke Halskov for 19 år siden blev en revolution. Rikke hjalp mig med at komme til en tandlæge, hun havde samarbejdet med og som laver implantater og ligeledes lavede Rikke naturtro proteser til mig. Det har betydet rigtig meget for mig at få et pænt smil og en forbedret tyggeevne. Jeg er nu på mit tredie tandsæt, hvor de bedste materialer bliver brugt. Jeg føler stor tryghed ved Rikkes tandarbejde, hvor hun ærligt fortæller hvad der skal ændres for et naturligt smil og en god tyggeevne.

Stor imødekommenhed, når man træder ind på klinikken fra hele personalet.

Tusind tak alle sammen. I er nogle fantastiske mennesker der giver tryghed og venlighed.

Birthe Holm, Frederikssund

Min tur til Tandteknikeren...

Jeg havde længe gået og haft det dårligt over mine tænder, de var grimme, jeg ku ikke lide at smile, havde dårligt selvværd. Men jeg var meget usikker på at skulle igang med behandlingen. Dagen oprandt, hvor jeg havde fået tid hos Rikke Halskov, jeg var meget nervøs, men allerede i receptionen blev jeg modtaget med et smil og en snak! Rikke var meget imødekommende og ens nervøsitet forsvandt som dug fra solen. Jeg er så glad for mine nye tænder, går og smiler hele tiden, og syntes også selv jeg ser godt ud, selvtilliden er helt i top. Det har været et rigtigt dejligt forløb, som klinikken fik vendt til en god og positiv oplevelse. Tusind tak for go behandling allesammen.

Ib Mortensen, Jægerspris

For mere end 10 år siden....

For mere end 10 år siden tog jeg, den for mig, store beslutning at få en helprotese. Dette var en udfordring med et så stort indgreb. Derfor valgte jeg en tandtekniker, som jeg ønskede skulle være skulle være fra lokalområdet. Valget af Rikke Halskov viste sig at være helt rigtigt. Jeg blev mødet med ægte venlighed og engagement, og desuden en service absolut i top.  Fra øjeblikket beslutningen var taget, og til jeg havde fået mit nye udseende, fik jeg super behandling, og oplevede sjældent ventetid på behandlinger. Nu har jeg slidt den første helprotese op, og det naturlige valg var derfor, at få lavet en ny hos Rikke Halskov. Også denne gang mødes jeg af klinikpersonalet, med det der nærmest kan betegnes som familiær imødekommenhed og venlighed. Det betyder meget for mig, at en så personlig behandling foregår i så trygge omgivelser som muligt og det kan jeg kun sige jeg får hos tandtekniker Rikke Halskov.

Tove Hedensted, Frederikssund

Super klinik...

Hej et stort hurra fra mig, jeg har aldrig oplevet så god behandling, som man får hos jer på klinikken. I er altid smilende og glade når man kommer, og et flot resultat, som jeg fik udad min behandling, kan varmt anbefale jer til andre.

Linda P. Olsen, Frederikssund

Nu smiler jeg igen....

Inden jeg kom hos Rikke smilede jeg aldrig. Men efter jeg fik lavet tandprotesen i min overmund, er det bare skønt at gå og smile. Servicen er super og man kan altid slappe af når man kommer der, de er altid så glade og jeg vænnede mig hurtigt til bøjlen. Når man ringer får man altid en hurtig tid, så man ikke skal vente for længe.